Book overborgmesteren til en snak om Københavns fremtid

Det første halvår af 2017 stiller Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), sig til rådighed for privatbesøg, hvor borgere kan komme med bud på, hvordan mangfoldighed sikres i hovedstaden.

Frem til 1. januar har københavnere mulighed for at komme med forslag til overborgmester Frank Jensen om fremtidens København. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Malene Anthony Nielsen

Har du et bud på, hvordan politikerne i København kan sikre, at der også i fremtiden er plads til alle slags københavnere på trods af stigende boligpriser og befolkningstilvækst? I så fald kan du i løbet af foråret booke overborgmester Frank Jensen (S) til et besøg og en snak om Københavns fremtid.

Under overskriften »København for alle« opfordrer Frank Jensen, borgere til at komme med konkrete forslag til, hvordan København forbliver en by med plads til alle.

Forslagene kan indsendes pr. mail frem til den 1. januar, og hvis man kan samle minimum ti engagerede venner eller kolleger, tilbyder Frank Jensen at komme på besøg i idrætsforeningen, kantinen eller hjemme i køkkenet for at tale videre om idéen.

»Selvom jeg kommer meget rundt i byen og møder rigtig mange, giver det her en unik mulighed for mig for at komme i dialog med alle mulige forskellige mennesker med alle mulige forskellige idéer om København – også vinkler, jeg ikke er opmærksom på. Jeg håber, at Københavnerne vil være med til at finde frem til de initiativer og pege på de problemer, som vi skal slås for at få løst i næste valgperiode,« siger Frank Jensen i en pressemeddelelse.

Initiativer præsenteres mandag den 21. november – præcis et år før næste kommunalvalg – og Frank Jensen ligger i skjul på, at hans »mærkesag nummer et er at sikre, at København skal være en by for alle«.

De endelige besøg, som vil finde sted i første halvår af 2017, vil blive valgt ud fra, at der skal være en variation i emner og geografisk spredning rundt i byen.

Forslag kan sendes til kbhforalle@sockbh.dk