Bombemandens tre identiteter afsløret

Opdateret: Politiet sender bombemandens dæknavne til hoteller i Danmark. Se navnene her.

Politiet kan ikke identificere den formodede gerningsmand, og offentliggør nu billeder af manden. Her er han fanget på overvågningskamera på et posthus på Østerbro. Fold sammen
Læs mere
Foto: Politiet/overvågningskamera
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Københavns Politi har udsendt en såkaldt hotelalarm til hoteller i Danmark.

Her bedes hotellerne undersøge, om de har haft enten Raoul Foltz, David Francois de Vicq de Cumptich eller Hans Veller indlogeret eller om én af de nævnte personer har forsøgt at reservere et værelse, oplyser TV2 News.

Læs også: Politiet: Mediernes oplysninger er ukorrekte

Ifølge TV 2 News oplysninger er de navne identiske med de tre identiteter, den sigtede i bombesagen har benyttet. Politiet håber, at oplysninger fra hoteller kan afsløre, om manden har opholdt sig i længere tid i Danmark og kaste nyt lys over, hvem den ukendte bombemand er.

Kort: Her er bombemanden set i København

Da manden blev fremstillet i retten kunne han ikke huske sit navn, og hans fingeraftryk er ikke registreret i registrene. Politiet har derfor i dag valgt at offentliggøre overvågningsbilleder fra den ukendte mands flere dage lange ophold i København. Her kan man blandt andet se, at manden har skiftet udseende flere gange, bl.a. ved at ændre sit skæg og skifte tøj.

Manden beskrives af politiet som cirka 169 centiemter høj, 25-35 år og med mellem- til sydeuropæisk udseende. Han har almindelig til atletisk af bygning og mørk kort hår med høje tindinger på cirka tre cm og ovalt ansigt. Af særlige kendetegn har han en bred næse, der peger mod højre og ser ud til at have været brækket flere gange. Han har ligeldes ar på højre side af næsen.

Han går desuden med benprotese på højre underben, under knæet, og så taler han flydende fransk og engelsk med fransk accent samt tysk.

Web-tv: Her er bombemanden på posthus

Den anholdte indlogerede sig på Hotel Jørgensen ved Israels Plads om formiddagen ca. kl. 10.30 tirsdag den 7. september. Han tjekkede ud igen fredag den 10. september om formiddagen og lod bagagen blive tilbage. Det var den, han kom tilbage for at hente, da eksplosionen skete.

Web-tv: Her flygter bombemanden fra Hotel Jørgensen

Politiet sigter ham for at have fremstillet en bombe og for at ville bringe andre i livsfare ved at sprænge den på et ukendt sted samt for besiddelse af en skarpladt pistol og for to tilhørende magasiner.