Bliv taler på World AIDS Day

”1.december er World AIDS Day, og jeg har taget ordet for at give stemme til de 33 millioner mennesker, der er ramt af hiv og aids.”

Disse ord kan du lægge stemme til i dag. Dagen er nemlig international AIDS Day og dagen markeres rundt i landet med en række forskellige arrangementer. AIDS Fondet har blandt andet taget initiativ til en tale på dagen. Og det er ikke kun forbeholdt de prominente gæster på World AIDS Day at holde talen.

”Alle kan bruge talen til at vise handling og sprede information om hiv og aids i verden. Jo flere, der lægger stemme til aids-sagen ved at holde talen, jo større bliver budskabets rækkevidde,” lyder det fra AIDS Fondet.

På AIDS-Fondets hjemmeside kan du finde talen, tilmelde dig som taler og se listen over alle tilmeldte. Det er en bred skare, der vil bede om ordet forskellige steder i landet, i offentligt som privat regi. Skuespiller Stine Stengade holder sin tale i Magasin Kongens Nytorv, mens Mette Frederiksen (S) holder talen på en konference i Fredericia. Men mindre kan også gøre det.

Kommunikationsstuderende Julie Frisch-Jensen holder sin tale på Nørrebro for nogle veninder over en god middag og måske lidt juleklip.

Du kan melde dig som taler og komme på listen over alle talere 1. december.