Blæsevejret fortsætter

Vejret fortsætter med at blæse på årstiden. Endnu en weekend med regn og rusk, men høje vintertemperaturer venter forude. Vestjyderne kan forvente storm.

Der er dømt regnfrakke, hvis familien Danmark skal i skoven lørdag. En del regn og kraftig med vind - paraplyen vil blæse væk. Vestjyderne har udsigt til endnu en storm.

- Det ser ikke alt for kønt ud, siger Leif Andersen, vagthavende ved Danmarks Meteorologiske Institut, om weekendvejret.

Trods en pæn fredag kommer der skyer ind fra vest natten til lørdag. Det er optakten til endnu et af de kedelige lavtryk, som har forsynet landet med masser af regn og blæst denne vinter.

Vestjyderne kan forvente vind helt op til stormstyrke lørdag eftermiddag, mens blæsten i den øvrige del af landet ikke når helt samme højde. Hele landet må dog indstille sig på regn.

De milde vintertemperaturer fortsætter. Efter et dyk fredag aften til omkring frysepunktet stiger termometret og nærmer sig seks til syv grader. Søndag fortsætter bygerne, men vinden taber pusten.

/ritzau/