Biler fik p-afgifter dagen efter politiet havde bedt borgere ikke hente deres bil

Parkeringsselskab udskrev fem p-afgifter.

Europark fortæller, at de har uddelt fem parkeringsafgifter i området omkring Field's. Men stoppede med det lynhurtigt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I en tidligere version af artiklen fremgik det, at EuroPark indstillede P-kontrollen "ved selve Field's lige efter skyderiet". Dette er rettet, da Europark ikke kontrollerer P-pladser I/ved Field's, men på den anden side af Øresundsmotorvejen ved Royal Arena. EuroPark har dermed selvsagt heller ikke udskrevet p-afgifter på parkeringsområdet i Field's.

Der er desuden tilføjet et tweet fra politiet om, at personer kunne afhente deres biler tidligere, end det før fremgik af artiklen. Dermed har caseperson haft mulighed for at hente sin bil flere timer før tidligere beskrevet / redaktionen

Mange ønskede at hente deres ting i Field's og deres biler i området omkring.

Men flere borgere fik fra politiet besked om, at man skulle tage hjem, efter at en 22-årig formodet gerningsmand søndag aften gik amok med en riffel i Field's.

Andre personer, der havde parkeret ved Field's, men også i nabolag omkring, fik ligeledes besked på at vente med at hente bilen og tage hjem

Klokken 10.48 mandag lød beskeden så fra Københavns Politi, at bilister nu kunne få lov at hente de biler, de havde efterladt i Field's parkeringsanlæg.

Det blev af en person i Ekstra-Bladet forstået sådan, at han nu kunne hente sin bil, og det gjorde han kort tid efter. Her opdagede han en p-afgift i forruden på sin bil fra EuroPark. Der var han utilfreds med.

Bilen var parkeret i god afstand fra Field's - på den anden side af motorvejen ved Royal Arena.

Men faktisk ophævede politiet allerede 02:39 den afspærring, der gjorde, at man ikke kunne hente sin bil ved Roal Arena.

EuroPark fortæller i en mail til Ekstra-Bladet, at de har uddelt fem parkeringsafgifter i området efter skyderiet i Field's mandag.

Men de understreger også, at man skal kontakte dem, hvis man har fået en p-afgift.

»Vi opfordrer alle, hvis parkering har været berørt af situationen på en sådan måde, at de har modtaget et kontrolgebyr, til at henvende sig, således vi kan se på sagen,« skriver EuroPark til Ekstra-Bladet.

5/7 16:06: Enkelte formuleringer er rettet til for klarhedens skyld.

6/7 16:45: Formulering om, at det var forbudt at hente bilen er omformuleret. Det er præciseret, at det var muligt for casepersonen at hente sin bil tidligere, da politiet løftede en afspærring tidligere end før beskrevet.