Bestyrelse: Svært at forestille os Svinkløv uden badehotel

Det er for tidligt at sige, hvad der skal ske med historisk badehotel efter brand, siger bestyrelsesformand.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fjerritslev. Det er en chokeret og trist bestyrelse for Svinkløv Badehotel, der hurtigst muligt skal mødes og tale om, hvad der skal ske med det historiske hotel.

Hotellet er i løbet af natten brændt ned til grunden, og spørgsmålet om, hvorvidt Svinkløv Badehotel skal genopføres, kan endnu ikke besvares. Det siger bestyrelsens formand, Steen Royberg.

- Bestyrelsen træder sammen meget hurtigt, når jeg har fået kaldt på dem alle. Vi skal også have en drøftelse med forsikringsselskabet, men det er for tidligt at sige noget som helst endnu.

- Det har været en hektisk nat, og vi har svært ved at forestille os, at Svinkløv ikke eksisterer, siger han.

- Vi er temmelig chokerede, og vores tanker går til værtsparret, Kenneth og Louise, til personalet og de mange gæster, siger han videre.

Siden 2015 har Louise og Kenneth Toft-Hansen stået for driften af Svinkløv Badehotel. De overtog fra Lise Emborg, og i den forbindelse overgik hotellet til en erhvervsdrivende fond med en bestyrelse, som forestår vedligeholdelsen.

Fondens bestyrelsen vil nu undersøge mulighederne for, hvad der skal ske.

- Lige nu forsøger vi i bestyrelsen at samle os et overblik over situationen sammen med vores administrator, siger Steen Royberg.

/ritzau/