Benneweis sælger telt og dropper forestillinger i 2017

Cirkus Benneweis kommer ligesom i 2016 ikke til at lave forestillinger i år. Telt og udstyr er blevet solgt.

Cirkus Cirkus Benneweis
RB PLus. Arkivfoto:Konkurrenter begræder Benneweis-stop Cirkus Benneweis kommer ikke på landevejene i år. Det er dybt sørgeligt, mener konkurrenterne. Eksperter fastslår, at det er blevet sværere at drive cirkus. Cirkus Benneweis uden for manegen fredag d. 18. juli 2014. Cirkusfolkene gør klar til aftenens forestilling i Randers. (Foto: Richard Sylvestersen/Scanpix 2014) Fold sammen
Læs mere
Foto: Richard Sylvestersen

Helsingør. Det næsten 130 år gamle Cirkus Benneweis kommer ikke til at lave forestillinger i 2017. Det skriver Helsingør Dagblad.

Det gamle cirkus nedlagde i slutningen af 2015 sine aktiviteter efter to underskudsgivende Danmarksturnéer.

I første omgang var det ellers meningen, at ledelsen skulle bruge 2016 til at koncentrere sig om at tilpasse cirkusforretningen til nye tider, men det ligger stadig et stykke ude i fremtiden, og både telt og udstyr er blevet solgt.

- Dawid og Nadia (Diana Benneweis' adopterede tvillinger, som over cirkusset i 2015, red.) har stadig brug for tid til at relancere Cirkus Benneweis i en anden skala, siger Uffe Gad Jørgensen, rådgiver for Benneweis-ledelsen, til Helsingør Dagblad.

Der kommer altså ingen forestillinger fra Cirkus Benneweis i år, men der er stadig håb for, at der kommer et nyt show på et tidspunkt.

- Vi håber på, at Cirkus Benneweis kan genopstå i 2018. Men at det bliver i den oprindelige form med omrejsende trup, telt og dyr, det tvivler jeg stærkt på, siger Uffe Gad Jørgensen.

/ritzau/