Bendtner: Jeg er arrogant på den sunde måde

Nicklas Bendtners personlighed debatteres atter flittigt efter angriberens uheldige tv-interview med DR. Over for Berlingske indrømmer han, at han er arrogant.

»Hvis der er ét billede, pressen har prøvet at tegne af mig gennem hele karrieren, så er det, at “Bendtner er vildt arrogant”. Grunden er, at de, der skriver om mig, ikke kender mig, forklarede Nicklas Bendtner og fortsatte: Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Berlingskes sportsredaktør Flemming Fjeldgaard kalder i dag Nicklas Bendtner for en hykler, efter Bendtner onsdag svarede kort og surt på en DR journalists spørgsmål under en presseseance i landsholdslejren i Silkeborg.

Nicklas Bendtner fik blandt andet sagt til DR, at han helst ville være fri for at tale med journalister overhovedet under landsholdssamlinger, men at han gør det, fordi DBU kræver det af ham.

I det eksklusive interview til Berlingske, der førte til det store portræt af Arsenal-spilleren i søndagens udgave af MS, diskuterede vi blandt andet arrogance. Her er, hvad Nicklas Bendtner havde at sige om sagen for 14 dage siden i London.


»Hvis der er ét billede, pressen har prøvet at tegne af mig gennem hele karrieren, så er det, at “Bendtner er vildt arrogant”. Grunden er, at de, der skriver om mig, ikke kender mig, forklarede Nicklas Bendtner og fortsatte:

»Men jeg kan da godt se på små-interviews eller fra løsrevne historier, at beskyldningen indeholder noget sandhed. En del af mig er arrogance – men jeg vil kalde det en sund arrogance frem for en idiotisk arrogance. Desværre er det tit den sidstnævnte, aviserne prøver at spille på«.

»Den sunde arrogance dækker over, at jeg ved, hvad jeg er, og hvad jeg kan. Uden at overspille det«, sagde Nicklas Bendtner til Berlingske. 

TV: Vi fandt en stjerne i mørket