Bang & Olufsen fyrer 59 funktionærer

Samarbejdet med den sydkoreanske elektronikgigant LG koster nu igen arbejdspladser i det vestjyske.

Samarbejdet med den sydkoreanske elektronikgigant LG koster nu igen arbejdspladser i det vestjyske. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er kun 13 måneder siden, at Bang & Olufsen i Struer uddelte fyresedler til 55 medarbejdere. De ansatte i Struer mistede jobbet i kølvandet på den samarbejdsaftale, som den vestjyske virksomhed indgik med den sydkoreanske elektronikgigant LG sidste forår. Og nu får aftalen igen konsekvenser for en stribe medarbejdere i Struer - det oplyser TV MIDTVEST.

B&O har tirsdag fyret 59 funktionærer. Mange af dem mister jobbet allerede nu, mens andre bliver afskediget til september.

»Det er naturligvis beklageligt og aldrig en lykkelig situation, når vi bliver nødt til at skille os af med dygtige og loyale medarbejdere. Opsigelserne i dag kommer som en følge af, at vi hos Bang & Olufsen fremover i højere grad vil arbejde sammen med partnere som for eksempel LG for at få adgang til de teknologier og kompetencer, som disse partnere har,« siger HR-direktør Christian Iversen fra Bang & Olufsen til TV MIDTVEST

Efter dagens afskedigelser er der i dag omkring 600 ansatte i hovedkvarteret i Struer, mens yderligere 150 B&O-ansatte holder til i Lyngby. I den vestjyske virksomheds velmagtsdage i 1980’erne var der omkring 3.000 ansatte i det midt- og vestjyske.