Bandidos-rockere skal betale 1,5 mio.

Landsskatteretten har dømt præsidenten for Bandidos i en skattesag. Han er skattepligtig i Danmark, selv om han hævdede at være udvandret til Sverige.

Fem medlemmer af Bandidos står til et skattesmæk. Myndighederne har fastslået, at rockerne skal beskattes af de 2,9 millioner kroner, som de har fået udbetalt af Bandidos MC Europe, oplyser Skat i Helsingør.

For nylig har Landsskatteretten i en kendelse godkendt skattevæsenets afgørelse for én af de fem mænd, nemlig præsidenten. Retten siger, at han er fuldt skattepligtig i Danmark, selv om han til medierne har udtalt, at han er udvandret til Sverige.

De fem er bestyrelsesmedlemmer af foreningen R & C Talent, som er identisk med Bandidos MC Europe. På foreningens kreditkort hævede de i løbet af fem år i alt 2,9 millioner kroner.

Myndighederne har fået medhold i, at der reelt var tale om lønindkomst for arbejde, som blev udført for foreningen. Derfor skal mændene betale 1,5 millioner kroner til Skat, ligesom de skal betale arbejdsmarkedsbidrag.

/ritzau/