Bandemedlem får 12 års fængsel i omfattende narkosag

Fire personer fra tre forskellige bander blev torsdag dømt i en stor narkosag ved Retten i Viborg.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et medlem af banden Black Cobra blev torsdag idømt 12 års fængsel for besiddelse af 34 kilo amfetamin, som skulle videresælges. Det fastslog Retten i Viborg torsdag.

Det 33-årige bandemedlem har siddet varetægtsfængslet siden 25. februar. Han anses for at være hovedmand i sagen, hvor politiet tilbage i januar fandt cirka 30 kilo amfetamin gravet ned i et skovstykke ved Stouby nær Vejle.

Politiet oplyser, at den dømte ankede dommen på stedet.

Udover den 33-årige var et andet medlem af Black Cobra på anklagebænken i samme sag. En 23-årig mand blev fundet skyldig i besiddelse af fire kilo amfetamin og fire kilo hash. Det takserede retten til en straf på seks års fængsel. Den dømte udbad sig betænkningstid i forhold til, om han vil anke dommen.

Også et 35-årigt medlem af Hells Angels blev i samme sag dømt i retten i Viborg for besiddelse af fem kilo amfetamin. Han blev idømt syv års fængsel og modtog dommen.

Derudover blev et 38-årigt medlem af rockergruppen Bandidos dømt i sagen. Han blev idømt fængsel i halvandet år for besiddelse af en pumpgun. Han blev løsladt, da han har siddet varetægtsfængslet siden december sidste år.

Sagen er efterforsket af Task Force Vest, der efterforsker organiseret kriminalitet i Jylland og på Fyn.