Bandeleder er såret af skud i Køge

To unge mænd blev skudt ned i Køge i nat. De er begge i kritisk tilstand. Den ene skulle være bandeleder.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

To unge mænd er hårdt såret, efter at være blevet ramt af flere skud i en bil i Køge i nat. Den ene af de unge mænd er leder af banden, Black Cobra, erfarer TV2 News.

De to unge mænd blev begge ramt af flere skud. Skuddene blev affyret klokken halv fire i nat, da deres bil passerede Ørum Hansens Vej i Køge.

Ifølge ekstrabladet.dk formåede de to ofre at flygte fra stedet og med alvorlige skudsår flere steder i kroppen kørte de til sygehuset i Køge. Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger var den ene af de to skudt i halsen.

Vidner har set deres bil ved sygehuset og beskriver den overfor ekstrabladet.dk som fuld af skudhuller. De to unge på 20 og 22 år er nu indlagt på Rigshospitalets traumecenter. Politiet betegner deres tilstand som kritisk.

Black Cobra er en indvandrerbande, som har afdelinger i flere sjællandske byer. Flere medlemmer af banden er dømt for skyderier mod rivaliserende bander. Politiet efterlyser vidner til nattens skudepisode, og politiet vil også gerne høre fra personer, som har set en sort VW Passat omkring samme tidspunkt.

/ritzau/