Bamses fans er i sorg

Medlemmerne af Bamses Venners adskillige Facebook-fanklubber udtrykker stor sorg over tabet af sangeren, som døde nytårsnat.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er triste og chokerede fans, der på årets første dag logger ind på Bamses Venners forskellige fanklubprofiler på Facebook.

Kun få sekunder efter, at nyheden om Flemming 'Bamse' Jørgensens død var ude, tikkede de første af mange kondolence-beskeder op på fansiderne fra folk, som elskede hans musik og væsen:

- Det er med sorg i sindet, at jeg læser, at en af vores allerdejligste sangere Flemming 'Bamse' Jørgensen er død nytårsnat. Mine tanker går til hele hans familie, skriver Ellen Irene Plintic Dreyer.

- R.I.P. Bamse. Det er så uvirkeligt. Jeg vil savne dine fantastiske koncerter, som jeg har set og oplevet mindst én gang om året gennem de sidste 20 år. Æret være dit minde, skriver Tina Stub Villumsen.

- Det er med stor sorg, at jeg ser nu, at Flemming Bamse Jørgensen er gået bort i nat. Han vil blive savnet, skriver Jan Mohnhaim.

- Vi er i chok her i Fredericia. Vi har siddet her i nat og sunget den ene gode sang efter den anden med den kære gamle dreng, og så finder vi ud af, at han er gået bort i selvsamme øjeblik. Vore tanker går til familien. Tak for alt du har givet os, skriver Jan Larsen.

- R.I.P, Flemming "Bamse" Jørgensen. Et stort tab. Vi vil aldrig glemme dig, skriver Morten Bruun Winther.

Du kan finde fansiderne ved at søge på "Bamses Venner" på Facebook.