Avis: Landsholdsangriber anholdt

Nicki Bille Nielsen har i løbet af påsken igen trukket negativ omtale. Ekstra Bladet skriver, at landsholdsangriberen blandt andet har bidt en politibetjent i København.

Nicki Bille Nielsen er ifølge Ekstra Bladet arresteret for værtshusuorden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den kontroversielle fodboldspiller Nicki Bille Nielsen er angiveligt igen kommet på kant med loven.

I hvert fald skriver Ekstra Bladet, at den danske Rosenborg-angriber blev anholdt i København natten mellem skærtorsdag og langfredag.

Avisen skriver artiklen baseret på et internt dokument fra Københavns Politi, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af. I dokumentet fremgår både Nicki Billes navn og CPR-nummer.

Avisen skriver videre, at landsholdsangriberen var »yderst ophidset« og modsatte sig anholdelse. Derfor blev der også brugt en peberspray ved anholdelsen.

I politibilen spyttede Nicki Bille angiveligt på bagsædet og bed en betjent i armen. Derfor har politiet sigtet ham for vold mod tjenestemand i funktion. Det kan i værste fald kan ende med en ubetinget fængselsstraf.

Nicki Bille har ikke selv kommenteret på historien, men fodboldspillerens advokat, Peter Berg, skriver til Ekstra Bladet:

»Min klient kan på ingen måde kan nikke genkendende til den sagsfremstilling.«

Danskerens norske klub, Rosenborg, har ikke været i kontakt med Bille i løbet af påsken og har derfor ikke hørt om episoden.

I september sidste år smadrede Nicki Bille et glas, spyttede på en bar-ansat og slog ud efter folk på en natklub i Norge. Det kostede ham en tur i detentionen, og angriberen fik også en bøde på 10.000 norske kroner.

Nicki Bille har spillet tre landskampe for det danske landshold og scoret et enkelt mål.