Atter en lottomillionær i Græsted

Så er der atter gevinst i "Danmarks heldigste by". Græsted scorer sin syvende milliongevinst i Lotto i løbet af seks år.

Heldet følger de nordsjællandske ... Foto: Colourbox Fold sammen
Læs mere

En enkelt spiller løb ved lørdagens Lotto-trækning med hele 1. præmiepuljen. Den heldige vinder har købt sit spil i Græsted i Nordsjælland, og det er ikke første gang, lotto-millionerne sendes den vej.

Siden 2001 er der vundet syv lottogevinster på over en million kroner i kommunen med omkring 21.000 indbyggere. Det bekræfter Danske Spil.

Den 15. december 2001 vandt en ukendt vinder rekordgevinsten på svimlende 5,1 millioner kroner - en helt uhørt lottosum dengang. Vinderkuponen var købt i Græsted.

I løbet af halvandet år fra 2002 til 2003 blev der trukker yderligere tre milliongevinster til Græsted. Alle kuponerne var købt hos Prima i Græsted, der sammen med SuperBrugsen Blistrup anses af de lokale for at være lykkens templer.

Det er i hvert fald der, borgerne strømmer hen, når der er særligt store lottopuljer, skrev Frederiksborg Amts Avis, da den femte lottovinder blev udtrukket i byen for to år siden.

I maj sidste år vandt så en pensionist fra Græsted lidt over fem millioner kroner på en kupon købt i SuperBrugsen Blistrup. Manden deler gevinsten med sine tre voksne sønner, men der blev stadig et pænt beløb tilbage, som ifølge Frederiksborg Amts Avis skulle gå til en drømmerejse til Sydamerika og to nye senge.

P1 sendte efterfølgende en radiomontage, "Miraklet i Græsted", om guldfeberen i den nordsjællandske by efter seks lottomilliongevinster på fem år.

Og nu er der atter held i sprøjten i Græsted. 16 millioner kroner lyder gevinsten på denne gang, og det er langt den største af de syv Græsted-gevinster. Og kuponen er sørme igen købt i SuperBrugsen Blistup...

På lørdag er der i øvrigt 20 millioner kroner i Lotto-puljen. Åbningstider og kørevejledning til SuperBrugen Blistrup på Peter Hildesvej i Græsted kan ses her