Annette efter 15.443 km: Jeg er mærket på den gode måde

41-årige Annette Fredskov fra Næstved ser frem til at vende tilbage til dagligdagen efter 366 maratoner på et år.

På 365 dage lykkedes det 41-årige Annette Fredskov fra Næstved at løbe en distance, der omtrent svarer til afstanden mellem København og Sidney i Australien. Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På 365 dage lykkedes det 41-årige Annette Fredskov fra Næstved at løbe en distance, der omtrent svarer til afstanden mellem København og Sidney i Australien.

Hver eneste dag i det seneste år har hun løbet et maraton, og søndag kronede hun bedriften med at løbe en dobbeltdistance på 84,4 kilometer.

»Lige nu er jeg rigtigt, rigtig træt. Men mest af alt er jeg glad, stolt og taknemmelig. Jeg har ikke ondt nogen steder. Jeg kunne sagtens løbe en kilometer mere, hvis det var,« siger Annette Fredskov efter bedriften.

»Nu skal jeg lave dagligdagsting med min familie, og så skal vi selvfølgelig på ferie. Og så skal jeg trappe ned efter 300 kilometer om ugen, skrive en bog og ellers bare fordøje oplevelserne. Jeg kommer ikke til at kede mig, selvom der måske kommer til at opstå et lille tomrum,« fortæller hun videre.

Hun har det seneste år slidt 20 par løbesko op. Til gengæld er hendes krop sund og rask, og selvom hun lider af sclerose, har det ikke påvirket løbeturene.