Anklage: Ung mand blev tvunget til at partere dræbt rocker

Retten i Glostrup skal afgøre, om 34-årig mand er skyldig i drab, ulovlig tvang og usømmelig omgang med lig.

Politiet fandt i september sidste år liget af en dræbt rocker i Vestskoven i Albertslund. Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson/arkiv Fold sammen
Læs mere

Efter fundet af et parteret lig i et skovområde i Albertslund sidste år har anklagemyndigheden tiltalt en 34-årig mand for drab og andre forbrydelser.

Blandt andet anklages han for at have tvunget en anden til at partere liget i en lejlighed i Ballerup, oplyser Københavns Vestegns Politi onsdag.

Den dræbte var Kevin Joel Andersen, der var medlem af gruppen Satudarah. Han blev 25 år.

Samtidig blev en 21-årig mand - ifølge anklagemyndighedens påstand - holdt fangen i lejligheden i Hedeparken i Ballerup.

Det var denne mand, der angiveligt blev tvunget til at partere liget. Desuden blev den 21-årige også stukket med kniv adskillige gange i hovedet og på kroppen, inden det lykkedes ham at stikke af, påstås det.

Drabet menes at være begået 29. august sidste år. Liget blev fundet nogle dage senere i Vestskoven, og i forbindelse med efterforskningen oplyste politiet, at ligdelene var blevet transporteret i store blå bæreposer fra Ikea.

Den tiltalte nægter sig skyldig. Det bliver Retten i Glostrup, som i november og december skal afgøre, om den 34-årige er skyldig.

»Der er tale om en usædvanlig voldsom sag,« siger specialanklager Morten Frederiksen i en pressemeddelelse.

/ritzau/