Anklage: Hotelgæst tæskede og voldtog ansat efter fest

I december sidste år blev en kvinde voldtaget i kælderen på et hotel i Korsør, hvor hun arbejdede.

En 28-årig mand er anklaget ved Retten i Næstved for vold og voldtægt mod en 34-årig kvinde. Kvinden var ansat på hotellet, hvor manden var til julefrokost. Han spærrede hende inde i halvanden time i et toilet i hotellets kælder, hvor han slog og voldtog hende. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech Andersen

Efter en julefrokost på Hotel Comwell i Korsør gik en gæst ned i kælderen, hvor han overfaldt en kvindelig ansat med halsgreb og knytnæveslag, hvorefter han voldtog hende på dametoilettet.

Sådan lyder anklagen mod en 28-årig mand, som senere i august skal for retten i Næstved.

Det skriver Ekstra Bladet onsdag.

Manden er tiltalt for voldtægt af særlig farlig karakter, frihedsberøvelse og blufærdighedskrænkelse. Selv nægter han sig skyldig.

Ifølge anklageskriftet fandt episoden sted 3. december sidste år mellem klokken 04.50 og 06.25.

Her blev den 34-årige kvinde slået adskillige gange i hovedet og på kroppen med knytnæveslag, hun blev revet i håret, presset op ad en væg, og der blev taget kvælertag på hende.

Overfaldet kan have bragt kvinden i livsfare, vurderer de læger, der har undersøgt hende, skriver Ekstra Bladet.

Efterfølgende voldtog manden hende, lyder det i anklageskriftet.

Han forsøgte ifølge anklagen at voldtage hende på ny, men han fik rejsningsproblemer, hvorefter han slog hende med flere slag i hovedet og på kroppen.

Den 28-årige udsatte hende for flere blufærdighedskrænkelser, og inden han flygtede, beordrede han hende ifølge anklagen til at blive på toilettet i ti minutter, før hun måtte gå.

Under retssagen vil anklagemyndigheden ifølge Ekstra Bladet føre beviser blandt andet i form af dna-analyser, vidner og overvågning fra hotellet.

Anklagemyndigheden kræver manden idømt mere end fire års fængsel.

Retten i Næstved behandler sagen 10., 11. og 16. august.

/ritzau/