Angreb sin mand med økse

Ældre vestjysk kvinde sigtet for drabsforsøg med økse.

En ældre kvinde bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg sigtet for drabsforsøg på sin mand, skriver

JydskeVestkystens netavis.

Ifølge vicepolitiinspektør Knud Kirsten fra Syd- og Sønderjyllands Politi i Esbjerg, er forhistorien den, at parret ligger i skilsmisseforhandlinger og bor hver for sig.

Ifølge mandens forklaring til politiet tilkaldte hans kone ham per telefon i aftes, så de sammen kunne se på bodelingen.

Mens manden sad i en stol i huset i Fovrfeld, fik han angiveligt pludselig et slag i baghovedet med en økse-lignende genstand.

- Manden fik et kraftigt sår i hovedet, men rejste sig og spurgte, om hun ville slå ham ihjel. Ifølge manden svarede hun, at det var netop, hvad hun ville. Det førte til yderligere tumult, og de endte ude på græsplænen, hvor det lykkedes manden at tilkalde hjælp fra naboer. Han kunne ikke selv pacificere hende, fortæller vicepolitiinspektøren.

Naboerne fik ægteparret, der er sidst i tresserne, skilt ad og tilkaldte samtidig politiet.

Parret blev indlagt til behandling på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg, men begge udskrives i dag.

Kvinden kommer dog ikke på fri fod i første omgang - politiet vil kræve hende varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør i eftermiddag.

Kilde: JydskeVestkysten.dk