Anders Samuelsen har et skjult talent

Søndag lagde Anders Samuelsen, formand for Liberal Alliance, en bemærkelsesværdig video op på sin Facebook-profil. Videoen afslører, at Anders Samuelsen besidder andre talenter end sin næse for politik.

Hvis politik en dag glipper for Anders Samuelsen, kan han måske gøre »bottleflip« til en levevej. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Guldbæk

Han sigter, han kaster, vandflasken lander perfekt. Der zoomes ind på hans selvsikre ansigt.

Udfordringerne bliver større og nettet strammes, men han kan ikke fejle. I baggrunden synger den amerikanske rapper Denzel Curry: »Don't need a gun to get respect up on the street«.

Anders Samuelsen, partiformand for Liberal Alliance, brugte sin søndag på at lave den såkaldte »bottleflip challenge« i sit hjem i Horsens.

Legen går ud på at kaste en flaske, som så skal lande rigtigt og sikkert med bunden først. Nøjagtig som hvis man blot havde sat flasken på et bord. Det ser såre enkelt ud, men synet bedrager.

Anders Samuelsen har lagt en video op på Facebook, der viser, hvor god han faktisk er til at kaste med vandflasker. Og den liberale politiker er overraskende god.

»Så gik den søndag,« skriver Anders Samuelsen til videoen, der er indtil videre er blevet vist over 700.000 gange.

Alene på politikerens private Facebook-profil er videoen blevet kommenteret over 7500 gange, og også på Anders Samuelsens officielle Facebook-side er hans »bottleflip«-evner det store taleemne.

Facebook-brugere tagger deres venner i ét væk, så de ikke bliver snydt for Anders Samuelsens video. Mange proklamerer, at Anders Samuelsen og Liberal Alliance med dén video har vundet deres stemme.

»Boss«, »legende«, »chef« eller bare »kongen«. Sådan omtaler flere den vandflaske-kastende Anders Samuelsen. Der er grin og hyldest over en stor del af linjen, men indimellem er der også kritiske røster.

»Jeg håber, at vælgerne kan gennemskue, at det er rent spin og konstruktion, når han leger med SoMe-trends, for at virke folkelig,« skriver en Facebook-bruger.

Andre Facebook-brugere pointerer, at Anders Samuelsen hellere skulle koncentrere sig om den politiske krise, der netop nu hersker i blå blok, end »bottleflip«.