Anders Lund Madsen og Se og Hør i klinch

Den 9. april falder der dom i sagen.

Anders Lund Madsen fik tirsdag ret i, at Se og Hør krænkede ham og hans gravide kæreste, da ugebladets fotograf tog billeder af dem foran scanningslokalet på Rigshospitalet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 9. april falder der afgørelse i en sag mellem TV-værten Anders Lund Madsen og ugebladet Se og Hør. TV-værten har sagsøgt Se og Hør for en episode, der udspillede sig i efteråret.

Den gang beskrev Madsen i en artikel, hvordan en Se og Hør-fotograf havde fotograferet ham og hans kæreste foran og indenfor på Rigshospitalet. De to afventede en bekræftelse af hendes graviditet, skriver bt.dk.

- Min kæreste og jeg besøgte Rigshospitalet i forrige uge, idet vi venter barn. Det var et hemmeligt besøg, fordi vi ikke ønskede, at andre i verden skulle vide noget om det barn, før vi var sikre på, at der virkelig var et barn, skrev Lund Madsen i oktober i Jyllands-Posten.

Første retsmøde i sagen blev afholdt 17. marts.

- Det er rigtigt, at der har været afholdt et retsmøde, men jeg deltog ikke selv, siger ansvarshavende redaktionschef på Se og Hør, Kim Bretov, til bt.dk.

- Da jeg ikke selv var der, ved jeg ikke ret meget om, hvad der skete. Men jeg forstår, at sagen er færdig-procederet. Det eneste, der mangler er domsafsigelsen, siger Bretov.

Dommen bliver afsagt i Københavns byret den 9. april.

Hverken Se og Hørs advokat Per Haakon Schmidt, Anders Lund Madsen eller Se og Hørs fotograf har reageret på bt.dks henvendelser.