Amin Skov: Jeg blev overfaldet

To mænd overfaldt restauratør Amin Skov den nat, hvor der udbrød brand på Restaurant Vejlegården. Det fortæller han i et interview.

Bt.dk har mødt og interviewet Amin Skov, der for første gang åbner op for, hvad der skete på brandnatten. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sonny Munk Carlsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den omstridte Restaurant Vejlegårdens forpagter, 34-årige Amin Skov Badrbeigi, blev overfaldet og slået bevidstløs af ukendte gerningsmænd natten til den 21. december, hvor der udbrød brand på restauranten. Det skriver bt.dk.

Bt.dk har mødt og interviewet Amin Skov, der for første gang åbner op for, hvad der skete på brandnatten.

- Op til det, der skete den nat, sad jeg på kontoret i restauranten og arbejdede med at ordne papirer, bestille varer og gøre klar til en række arrangementer, vi havde forude. På et tidspunkt bliver jeg tørstig og går ud for at hente en sodavand i baren. Dér bliver jeg pludselig overfaldet, siger Amin Skov til bt.dk.

Han husker de dramatiske minutter sådan:

- Jeg ser to personer, den ene har maske på, og den anden registrerer jeg kun ved at se benene. Jeg får et slag i tindingen i venstre side af hovedet, og så husker jeg ikke rigtig mere, før jeg vågner på gulvet. Jeg er meget omtåget og rejser mig op, og så får jeg en røgsky i hovedet, så det er helt sort omkring mig.

- Det lugter brændt, og det svier i halsen, så jeg får brækfornemmelser. Jeg panikker nærmest, og så søger jeg bare den hurtige vej ud gennem vinduet i kontoret. Og husker ikke mere, før jeg næste dag vågner op på sygehuset, siger Amin Skov.

Ifølge Brian Voss Olsen, linjechef ved specialefterforskningen ved Sydøstjyllands Politi, har den foreløbige efterforskning af det gådefulde forløb ikke påvist, at Amin Skov er blevet voldeligt overfaldet, men restauratøren fastholder, at det er tilfældet.

Man kan læse hele interviewet med Amin Skov i BT torsdag.