Amin Jensen klar til Grand Prix

Tv-værten, der synger en hyldestsang til den afdøde tenor Luciano Pavarotti, er blandt de 16, der skal konkurrere i Dansk Melodi Grand Prix 2008.

Amin Jensen, Maria Montell og Sascha Dupont er nogle af de navne, som seerne formentlig vil kunne nikke genkendende til i 2008-udgaven af Dansk Melodi Grand Prix.

Tv-værten og stand-up komikeren Amin Jensen skal selv på scenen med "Luciano", en hyldestsang til den nyligt afdøde Luciano Pavarotti, som han mødte personligt under verdenstenorens sidste koncert i Danmark.

Maria Montell har været med til at skrive tekst og melodi til popnummeret "Sweet Memories Of You", som Lars Holmen Tvergaard og Josefine Bisgaard Olesen, begge 20 år, skal fremføre, mens Sascha Dupont er en del af holdet bag "Until We're Satisfied", der skal synges af Kendra Lou.

I alt 16 sange skal konkurrere i Dansk Melodi Grand Prix 2008, der omfatter to semifinaler fra DR Byen i Ørestad den 12. og 19. januar og en finale fra Forum Horsens den 2. februar.

Via sms skal seerne vælge de fire bedste fra hver semifinale. To af de otte, der ikke går direkte videre, får et wildcard, som bestemmes af DR's lyttere på P3 og P4. Dermed bliver finalefeltet på 10 deltagere.

/ritzau/