Alle elsker Bonderøven

Og alle vil have fat i den unge landmand. Hans program flytter til DR1, og han er efterspurgt som foredragsholder. Men for Frank handler det stadigvæk om et enkelt liv.

Frank, bedre kendt som Bonderøven fra DR2's serie af samme navn bor på Djurs med kæresten Theresa og deres fælles barn. Her forsøger han at realisere sin drøm om at leve et mere enkelt og selvforsynende liv. Foto: Kristoffer Juel Poulsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kristoffer Juel Poulsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Siden Bonderøven for første gang tonede frem på de danske tv-skærme i 2008, er programmet og den karismatiske vært Frank Erichsen kun vokset og vokset i popularitet.

Seertallet er steget fra -  et i forvejen højt tal for DR2 - 200.000 til over 600.000 på forholdsvis kort tid. Ved årsskiftet var Frank Erichsen oppe over 100.000 fans på Facebook, og til oktober udgiver den jyske gårdejer bogen "Det Enkle Liv".

Og succesen vil tilsyneladende ingen ende tage, for i aften hopper Bonderøven for første gang over på Danmarks Radios hovedkanal DR1 til glæde for endnu flere seere.

Livet skal stadigvæk være enkelt

Men for bonderøven handler det ikke om den personlige succes, men om det oprindelige udgangspunktet for TV-programmet; nemlig en søgen om at gøre livet bare en smule enklere.

- Det er virkelig fantastisk, at folk er så interesseret i programmet, og jeg er meget beæret over det. Men målet er stadig det samme. Det handler stadig om at være selvforsynende på en bæredygtig måde og om at søge tilbage til et enklere liv, siger han.

Foredragsvirksomhed med fut i

Mens succesen er vokset støt og roligt, har Frank Erichsens foredragsforretning virkelig taget om sig. Ventetiden på et foredrag med den efterspurgte Frank Erichsen løber helt ind i 2012. Præcis hvad man skal slippe for et besøg fra Bonderøven, vil hverken han eller hans booking agent ud med, men han fortæller, at beløbet er steget en del med succesen.

- Jeg har lidt svært ved at tage så mange penge for det. Jeg plejede jo at gøre det for ret lidt, men hvis jeg sammenligner mig selv med resten af banden (af populære foredragsholdere red.), ligger jeg stadig i den billige ende, siger han.

Bonderøven inviterer dig for første gang ind på Kastaniegården på DR1 kl. 20.00 i aften.