Afviser sikkerhedsbrist efter nøgenbilleder

Prostitueret har angiveligt fotograferet sig selv nøgen i dronningens gemakker på Christiansborg. Slotsforvalteren afviser problemer med sikkerheden.

Normalt er det nydelige rober, tækkelige møbler og smukke gobeliner, der præger dronningens gemakker på Christiansborg. Men ifølge denne uges udgave af Se&Hør har en kvinde sneget sig til at fotografere sig selv nøgen i gemakkerne.

Ifølge bladet har hun lavet ikke mindre en 29 billeder af sig selv, blandt andet nøgen på tronstolen, i audienssalen og på bordet, hvor der holdes statsråd. Kvinden er prostitueret, og hun har lagt billederne ud på sin hjemmeside.

Slotsforvalteren på Christiansborg, Jens Greve, beklager billederne, men afviser, at Christiansborg har et sikkerhedsproblem, når en prostitueret kan snige sig til at lave nøgenbilleder i de ellers aflukkede gemakker.

- Selvfølgelig ville jeg helst have været den sag foruden, og det giver da også anledning til at kigge lidt indad. Men vi har ingen sikkerhedsmæssige problemer. Når dronningen bruger gemakkerne, er der jo en helt anden sikkerhedsmæssig opmærksomhed og rengøring. Jeg vælger at se det som en provokation af borgerskabet, og det kan ærligt talt ikke hidse mig op, siger Jens Greve.

/ritzau/