Årets 10 mest læste artikler

Se hvilke historier der fik flest klik i 2007.

1. De er blevet valgt ind
Torsdag morgen efter valget var Berlingske først med navnene på de politikere, der var blevet valgt til den nye Folketingssamling. Den liste blev årets mest læste historie på Berlingske.dk.
Læs artiklen her

2. Maries første officielle billede
3. oktober – to et halvt år efter sin skilsmisse fra Alexandra – meddelte prins Joachim, at han planlægger at gifte sige med Marie Cavallier. Nyheden om, at der igen skal være bryllup i Kongehuset og det første billede af den kommende prinsesse var populær hos Berlingske.dk’s læsere. Den blev nummer to på årets liste.
Læs artiklen her

3. Her er Foghs nye ministerhold
Ti dage efter valget præsenterede statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) sit nye ministerhold, der blandt andet betød udskiftning på den vigtige post som finansminister. Berlingskes præsentation af det samlede hold – og de enkeltes CV’er blev nummer tre på årets mest-læste-liste.
Læs artiklen her

4. Kongelig hemmelighed i fare
Året bød på skandale i det britiske kongehus, hvor et unavngivet medlem af den kongelige familie blev centrum i en sexskandale. De britiske medier valgte af juridiske grunde ikke at offentliggøre navnet på den kongelige hovedperson. Berlingskes korrespondent Lone Theils dækkede historien, der sikrede sig en fjerdeplads på årets liste.
Læs artiklen her

5. Stor regeringsrokade på vej
Dagen efter valget kunne Berlingskes redaktion på Christiansborg fortælle, at der var en større regeringsrokade og et nyt klimaministerium på vej. Berlingske.dk’s læsere var interesserede, og artiklens oplysninger skulle vise sig at holde stik.
Læs artiklen her

6. Svensk avis: Valget et opgør med pølsefascismen
Det danske valg undgik ikke de udenlandske mediers opmærksomhed. På Berlingske.dk kunne vi konstatere, at læserne absolut ikke er ligeglade med, hvad der siges om os i den store verden. Historien om den internationale dækning af Folketingsvalget blev også blandt årets mest læste.
Læs artiklen her

7. Danskerne til valg 13. november
Gennem sensommeren og det tidlige efterår stod de danske medier i klarberedskab til udskrivningen af valg. Da roen var faldet på, og de største valgspekulationer var dæmpet, kom valget. D. 24. oktober udskrev Anders Fogh Rasmussen (V) valg til 13. november.
Læs artiklen her

8. Kæmpefallos i GoogleMaps
De kuriøse nyheder vækker de flestes nysgerrighed. Her i decembermåned samlede Berlingske.dk-brugernes opmærksomhed sig om en drengestreg udført i Pennsylvania, USA og registreret på Google Maps. Kig selv ind igen og se, om du også kan se, hvad der var anledning til, at historien gik verden rundt.
Læs artiklen her

9. Vi ses i morgen... sagde han
Det er ikke kun de hårde nyheder, der trækker læsere. Stærk reportagejournalistik kan også ramme i hjertekulen. Journalist Line Holm Nielsens personlige og vedkommende fortælling om Eva Jørgensens oplevelse med det at miste, rørte Berlingske.dk’s læsere nok til, at ”Vi ses i morgen… sagde han” blev en af årets mest læste historier.
Læs artiklen her

10. Måske den cooleste annonce på nettet lige nu
Nysgerrigheden er en stærk drivkraft, når vi bevæger os rundt i internettets afkroge. På Berlingske.dk deler vi vores egne små overraskelser og oplevelser med brugerne. Klik selv videre, og se hvad vi fandt.
Læs artiklen her