58-årig rumæner efterlyses for hoteldrab

Politiet efterlyser nu den 58-årige rumæner Marian Clita for rovdrabet på den 42-årige norske stewardesse, Vera Vildmyren.

Politiet efterlyser den 58-årige rumæner Marian Clita for drabet på den 42-årige norske stewardesse, Vera Vildmyren. Fold sammen
Læs mere
Foto: Politiet
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet efterlyser en 58-årig rumæner Marian Clita, for at stå bag drabet på den 42-årige norske stewardesse Vera Vildmyren på Hotel Radisson Blu på Amager.
 
Ifølge Københavns Politi blev den norske stewardesse og mor til to børn brutalt slået ihjel for en mobiltelefon, et betalingskort og de kontanter, hun havde på sig.
 
Det var tilsyneladende tilfældighedernes spil, der gjorde, at det netop var Vera Vildmyren, der blev offer for det voldsomme rovmord på hendes hotelværelse på 20. etage omkring klokken 20 mandag aften.
 
- Den efterlyste ankommer til hotellet klokken 17.20, og han forlader det igen omkring klokken 21.15. Hvordan han er kommet ind og ud, ved vi ikke endnu, siger drabschef Ove Dahl.
 
Politiet har desuden fundet de to gerningsvåben, som Vera Vildmyren blev slået ihjel med.
 
Den 42-årige udkæmpede en vild kamp for sit liv på værelset, men hun blev både slået med et stumpt instrument og stukket med en spids genstand, og til sidst blev overmagten altså for stor for kvinden.
 
Hvad der konkret har fået politiet til at mistænke rumæneren har Ove Dahl ingen kommentarer til.
 
Rumæneren er ikke kendt i forvejen af dansk politi. Han var ikke ansat på hotellet, og han var heller ikke tjekket ind på et værelse.
 
/ritzau/