53-årig mand er død efter traktorulykke for en uge siden

Personbil og traktor stødte for en uge siden sammen ved Nykøbing Sjælland. En mand er død af sine kvæstelser.

Foto: HENNING BAGGER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 53-årig mand, der var involveret i en trafikulykke med en traktor syd for Nykøbing Sjælland for en uge siden, er død af sine kvæstelser.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport tirsdag.

Ulykken skete mandag aften i sidste uge. Her kørte en personbil og en traktor sammen på Odsherredvej ved Moseby. Det ligger cirka 1,5 kilometer syd for Nykøbing Sjælland.

Den 53-årige blev umiddelbart efter ulykken kørt til Rigshospitalets traumecenter i kritisk tilstand. En uge senere er han død af skaderne. Han havde blandt andet alvorlige knoglebrud på overkroppen.

- De pårørende er underrettet. Politiet har ikke fået afhørt bilisten i forbindelse med uheldet, idet han siden ulykken har været indlagt på et hospital til behandling for sine skader, lyder det i døgnrapporten.

Vidner fortalte politiet, at personbilen kørte sammen med en traktor. Men da redningsfolk ankom til stedet, var traktoren forsvundet.

Siden meldte traktorføreren sig selv til politiet. Der er tale om en 21-årig mand fra Nykøbing. Han er blevet afhørt af politiet, skriver Sjællandske Medier.

Politiet vil dog ikke oplyse, hvad den 21-årige har forklaret i forhold til sin rolle i ulykken, eller hvorfor han forsvandt fra stedet.