5 københavner-tips til en solskinsweekend: Det skal du lave

Weekenden er for døren, og solen er så småt begyndt at vise sit ansigt. Berlingske guider dig til fem aktiviteter, du kan bruge din weekend på udendørs.

På søndag rykker Ravnsborggades butikker ud på fortovet, så folk har mulighed for at kombinere solskin med gode fund. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Har du en trang til at komme ud i solen, når forårsvejret nu endelig er kommet, men ved du ikke, hvad du skal give dig til?

Så læs med her.

Berlingske har spurgt Stine Hansen, Content Manager hos AOK, om hendes bud på, hvad du kan bruge din weekend på udendørs.

1. Mad-marked på den Røde Plads

Sidste år smeltede Kødbyens Mad og Marked de madglade københavneres hjerter, og lørdag kan folk få en forsmag på gademaden igen. Kødbyens Mad og Marked åbner først til sommer, men lørdag danner de i samarbejde med Rebel Food et minimarked på den Røde Plads på Nørrebro. Her kan folk få stillet sulten, mens de nyder forårets milde solstråler til lyden af musikkens toner.

Hvad: Kødbyens Mad og Marked holder forpremiere
Hvor: Den Røde Plads
Hvornår: 12. marts kl. 12-17

2. Sauna-festival

Hop i badetøflerne, sving badekåben omkring dig og grib dit håndklæde, så er du klar til weekendens mest afklædte arrangement. På Refshaleøen kan du lørdag komme til saunafestival, hvor der er rig mulighed for saunagus, et dyk i havnen, en tur i vildmarksbadet og en lunefuld oplevelse i saunaen.

Hvad: Sauna Event 2016
Hvor: Refshaleøen 167, 1432 Københvan K
Hvornår: Den 12. marts kl. 13–23

3. Loppemarked

Søndag rykker Ravnsborggades antikhandlere, tøjdesignere, caféer og gallerier ud på gadens fortove. Der vil være rig mulighed for at nyde solskin samtidig med, at man kan gøre nogle gode fund.

Hvad: Loppemarked i Ravnsborggade
Hvor: Ravnsborggade, 2200 København N
Hvornår: Søndag d. 13. marts, kl. 10.00-16.00

4. Hestevognstur i Carlsberg Byen

En perfekt mulighed for at slå to fluer med et smæk, er en hestevognstur i Carlsberg Byen. Det giver mulighed for at nyde det gode forårsvejr, imens man oplever de historiske bygninger, der har dannet grundsten for ølgiganten Carlsberg i over 100 år.

Hvad: Hestevognstur i Carlsberg Byen
Hvor: Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 København V
Hvornår: Lørdag og søndag, kl. 13.00 og 14.00

5. Tur i Dyrehaven

Pak en picnickurv, tag et tæppe under armen og find så det bedste spot i en af Danmarks allerskønneste naturattraktioner – Dyrehaven. I Dyrehaven kan du stifte bekendtskab med 1600 dådyr, 300 krondyr og 100 sikahjorte, mens du luner dig under forårssolen.

Hvad: Tur i Dyrehaven
Hvor: Dyrehavevej 62, 2930 Klampenborg
Hvornår: Når du lyster