45-årig fik seks års fængsel i Tøndersagen

Et nævningeting ved Vestre Landsret takserede en 45-årig mands sexmisbrug af pigen i Tøndersagen til seks års fængsel. Det er den hidtil hårdeste dom i sagen.

Den 45-årige Parameswaran Sinnathambi blev onsdag ved Vestre Landsret i Sønderborg idømt seks års fængsel for at have sexmisbrugt den kun 11-årige pige i Tøndersagen. Det er den hidtil strengeste straf i sagskomplekset, hvor over et dusin mænd hidtil er idømt fængsel i op til tre år og tre måneder.

Manden blev blandt andet fundet skyldig i at have haft fem samlejer med pigen samt medvirket til, at syv andre mænd havde sex med hende i sommeren 2005.

Under domsforhandlingen har manden erkendt to samlejer. Altsammen skete, mens faren var til stede på ejendommen uden for Tønder.

Faren er endnu ikke tiltalt, men han kan forvente at komme for retten i løbet af kort tid. Han har i lukkede retsmøder erkendt at have stillet sin datter til rådighed for masser af mænd i sommeren 2005, efter at hans kone - der var prostitueret - var fraflyttet ejendommen ved Tønder.

/ritzau/