42-årig indlagt efter knivstikkeri i Esbjerg – en er fængslet

En 18-årig mand er varetægtsfængslet efter knivstikkeri i Esbjerg. Offeret er svært tilskadekommen.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 42-årig mand er blevet indlagt på sygehuset, efter at han tidligt søndag morgen blev stukket med kniv i Torvegade i Esbjerg.

Manden er svært tilskadekommen.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En 18-årig mand fra Esbjerg er anholdt i sagen. Han blev pågrebet af politiet umiddelbart efter knivstikkeriet, som fandt sted klokken 05.15.

En patrulje var allerede i området, da der opstod uro mellem flere personer. Derfor kunne betjente anholde den formodede gerningsmand med det samme.

Søndag eftermiddag blev den 18-årige fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg. Her besluttede dommeren, at han skal sidde varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, oplyser politiet på Twitter.

Han nægter sig skyldig og har kæret kendelsen om varetægtsfængsling til Vestre Landsret.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre. Derfor er det ikke muligt at få oplyst, hvad den 18-årige har forklaret, eller hvilke beviser politiet må have imod ham.

Efter knivstikkeriet blev Skolegade mellem Torvet og Englandsgade i Esbjerg spærret på grund af politiets arbejde på stedet.

Afspærringen blev ophævet klokken 12.30.

Mens politiets undersøgelser på gerningsstedet er afsluttet, fortsætter opklaringsarbejdet. Derfor efterlyser Syd- og Sønderjyllands Politi vidner, som måtte have overværet knivstikkeriet.

/ritzau/