41-årig kvinde dræbt af skud i Aalborg

En 52-årig mand er anholdt i sagen. Han og kvinden har ifølge politiet en relation til hinanden.

(Arkivfoto) Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 41-årig kvinde er fredag aften afgået ved døden efter en skudepisode i Aalborg, oplyser Nordjyllands Politi.

Politiet har anholdt en 52-årig mand. De to har en relation til hinanden, skriver politiet i en pressemeddelelse uden at uddybe denne relation nærmere.

Klokken var 18.15 fredag aften, da Nordjyllands Politi modtog en anmeldelse fra Skelagervej i Aalborg. Anmeldelsen gik på, at en kvinde var ramt af skud.

»Vi sendte øjeblikkeligt adskillige patruljer til stedet, der i øjeblikket arbejder i området,« siger vicepolitiinspektør Anders Uhskov i pressemeddelelsen.

Da politi og redning nåede frem, blev kvinden bragt til behandling på sygehuset. Hendes tilstand var kritisk, og hun afgik kort efter ved døden.

Endnu har politiet ikke klarlagt, hvad der nøjagtigt er foregået.

I øjeblikket er der afspærret ved gerningsstedet. Politiet skal blandt andet foretage tekniske undersøgelser på stedet og afsøge området for eventuelle spor. Og så skal man finde frem til eventuelle vidner.

»Vi har mange efterforskningsskridt foran os i de kommende timer og dage for at få det fulde overblik,« siger Anders Uhrskov.

Ud over politifolkene på gerningsstedet skal også anklagemyndigheden på arbejde. En anklager skal nemlig tage stilling til, hvorvidt man skal forlange den anholdte varetægtsfængslet.

En anholdt skal senest efter 24 timer stilles for en dommer, hvis frihedsberøvelsen skal opretholdes. Ellers skal der ske løsladelse.

Et eventuelt retsmøde omkring varetægtsfængsling – et grundlovsforhør – vil blive afholdt i Retten i Aalborg i løbet af lørdag.

/ritzau/