38-årig blev slået, sparket og skubbet ned på togskinnerne

Politiet efterlyser gerningsmanden til et groft overfald på Hvidovre Station.

Københavns Vestegns Politi har delt et billede af den formodede gerningsmand, som er taget med stationens overvågningskamera. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Københavns Vestegns Politi efterlyser gerningsmanden til et overfald på Hvidovre Station, hvor en 38-årig mand blev sparket, slået og skubbet ned på skinnerne.

Overfaldet skete den 1. juli omkring klokken 14, da den 38-årige mand bad gerningsmanden om at holde op med at spytte på jorden. Henvendelsen fik angiveligt gerningsmanden til at se sig sur på den 38-årige, som efterfølgende modtog et knytnæveslag i ansigtet og et spark i hovedet, inden han blev skubbet ned på togskinnerne.

Flere vidner hjalp den 38-årige mand op på perronen igen, og politiet vil nu gerne i kontakt med vidnerne eller andre personer, der ved, hvem gerningsmanden er.

Gerningsmanden beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-40 år, cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning og med kort sort hår og fuldskæg. Han var ført solbriller, hvid T-shirt, sorte bukser samt sorte sko, da overfaldet skete. Han medbragte en sølvgrå herrecykel med et stort indkøbsnet på styret.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på telefon 43861448 eller 114.

BNB