33-årig mand dræbte 46-årig chef og tog sit eget liv

Foto: Linda Kastrup. Den 46-årige ejer af firmaet Dækcentralen, der søndag blev fundet død i Slangerup, blev dræbt af en 33-årig ansat i virksomheden, der bagefter tog sit eget liv.
Læs mere
Fold sammen

Efterforskning fra Nordsjællands Politi peger nu med stor sandsynlighed på, at det var en 33-årig ansat i Dækcentralen i Slangerup, der søndag dræbte sin 46-årige chef, inden han tog sit eget liv. Det oplyser politiet mandag i en pressemeddelelse.

Ifølge politiets indledende efterforskning tyder alt på, at den 33-årige stak den 46-årige indehaver af Dækcentralen flere gange med en kniv, inden han tog sit eget liv.

Den 46-årige mand blev fundet blødende af en forbipasserende kvinde i en indkørsel på en adresse i Slangerup søndag morgen. Kvinden slog hurtigt alarm, men da lægeambulancen nåede frem, stod mandens liv ikke til at redde. Ifølge politiet blev der konstateret flere knivlæsioner på manden.

Da politiet efterfølgende kørte til mandens firmaadresse et par hundrede meter væk, fandt de den 33-årige, som havde taget sit eget liv, informerer politiet mandag.

»Efterforskningen tyder endvidere på, at den 33-årige i tiden op til hændelsen havde optrådt psykisk uligevægtigt,« lyder det fra politiet.

Begge personer skal nu obduceres, og politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen.

Obduktionen af den 46-årige indehaver finder sted mandag, mens den 33-årige bliver obduceret tirsdag.