240 bigballer sat i brand på Falster

De seneste par måneder har der været flere tilfælde, hvor bigballer er blevet antændt på Lolland og Falster. Natten til lørdag er 240 bigballer blevet sat i brand.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et større antal bigballer er fredag aften sat i brand på en mark ved Nørre Alslev på Falster, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Klokken 00.08 får Sydsjællands og Lolland Falsters Politi en anmeldelse om, at 240 bigballer er blevet antændt, og det er langt fra første gang, det sker i politikredsen. Tidligere på ugen blev omkring 700 bigballer ifølge Lolland-Falsters Folketidende antændt på Falster, natten til 16. september blev 800 bigballer ifølge tv2.dk antændt på Lolland, natten før var det 750 bigballer, og i begyndelsen af september kunne Lolland-Falsters Folketidende berette, at 100 bigballer var blevet antændt.

»Nu har vi endnu en påsat brand på Falster. Vi har i flere måneder haft en pyroman rendende dernede, og vi formoder, at det er ham, der har gjort det igen i aften,« fortæller Stefan Jensen, vagtchef ved Lolland-Falsters Politi, og tilføjer, at man endnu ikke er på sporet af gerningsmanden.

»De her sager er svære at opklare, for der er ikke umiddelbart nogen, der har set det, og der bliver ikke efterladt mange spor, når det er ude på åben mark. Men vi har en formodning om, at det er den samme gerningsmand,« siger han.

Da der ikke er fare for, at branden spreder sig, har brandvæsnet ladet bigballerne brænde ud.