23-årig ramt af flere skud i det seneste skyderi i Albertslund

En 23-årig mands tilstand er alvorlig, men stabil, efter han torsdag aften blev ramt af skud i Albertslund.

Det samme hus er blevet beskudt tre gange inden for de sidste tre dage ved Tranehusene i Albertslund, som her er fotograferet onsdag den 4. april 2018. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det var en 23-årig mand, der torsdag aften blev offer for det femte skyderi i Albertslund i løbet af lige så mange dage.

Det oplyser kommunikationsansvarlig hos Københavns Vestegns Politi Claus Buhr.

Den 23-årige blev ramt flere gange af skud og er natten over blevet opereret for sine skader. Hans tilstand beskrives fredag morgen som alvorlig, men stabil.

To gerningsmænd iført mørkt tøj affyrede angiveligt seks skud med pistol mod den 23-årige og blev set flygte fra stedet på en knallert.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderiet, der fandt sted på adressen Bækgården 7 i Albertslund klokken 23.07 torsdag aften.

Selv om skyderiet i Bækgården er det seneste i en række af fem skyderier i Albertslund i denne uge, har politiet ikke ifølge Claus Buhr haft særlig fokus på området tidligere.

»Det er samme område, som de andre skudepisoder har fundet sted, men det er ikke et specielt belastet område,« siger han.

Både natten til mandag, natten til tirsdag og onsdag morgen blev der skudt mod de samme huse ved Tranehusene, et rækkehuskvarter i Albertslund.

Tirsdag eftermiddag blev en tilfældig fodgænger ramt i benet, da der fra en sort BMW blev affyret skud mod en lille, sølvgrå bil på Roskildevej ved Albertslundvej.

Onsdag valgte politiet at indsætte en mobil politistation ved rækkehusene.

Politiet har ikke nogen meldinger om et muligt motiv og vil ikke oplyse, om man arbejder ud fra en tese om, at skyderierne er banderelaterede.

I forbindelse med de mange skyderier søger Vestegnens Politi vidner, der kan have set noget.

Ritzau