23-årig fængslet efter knivstikkeri mod bandemedlem

To mænd er stadigvæk på fri fod efter noget »bandefnidder«, som endte i knivstik fredag aften i København.

Fredag aften blev en 19-årig mand stukket ned i København NV. En 23-årig er fængslet, mens to andre stadig er på fri fod. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fredag aften går en 19-årig mand ned ad Frederikssundsvej i Københavns Nordvestkvarter, da en bil med tre mand standser på vejen ud for ham.

Tre personer stiger ud og henvender sig til ham.

De snakker lidt, og kort efter bliver den 19-årige stukket to gange i låret og en gang i ballen. Han falder ned på jorden, hvorefter en af de tre mænd tramper på hans ansigt, så han får en flænge i baghovedet.

Sådan beskriver politikommissær Steffen Thaaning Steffensen en episode, der udspillede sig fredag 14. juli omkring klokken 18.

Én person - en 23-årig mand - blev anholdt mandag aften og sigtet for grov vold, mens de to andre, der befandt sig i bilen, stadig er på fri fod.

»Jeg vil gerne opfordre de to andre til at melde sig selv, så vi er fri for at rende rundt og lede efter dem. Vi finder dem alligevel,« siger politikommissæren.

Den 23-årige er tirsdag blevet fængslet i fire uger i Københavns Byret. Han er sigtet for grov vold.

Ifølge Steffen Thaaning Steffensen er den 19-årige, som blev stukket med kniv, medlem af banden Loyal to Familia. Steffensen formoder, at de tre, der overfaldt ham, er medlem af en anden bandegruppering.

/ritzau/