22-årig med Bandidos-tilknytning fængslet for skarpladt revolver

Anklagemyndighed har fået varetægtsfængslet en mand efter fund af våben med skarpe skud nær Bandidos-klubhus.

To mænd er torsdag blevet anholdt ved et Bandidos-klubhus i Hvidovre. Den ene er varetægtsfængslet, den anden løsladt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bjarke Bo Olsen

Københavns Vestegns Politi har fået varetægtsfængslet en 22-årig mand med tilknytning til rockergruppen Bandidos, der torsdag blev anholdt i Hvidovre.

Han blev sammen med en 29-årig mand anholdt i Bandidos' klubhus på Kirkegade og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, oplyser politikommissær Kaare Laustsen, Københavns Vestegns Politi.

De blev begge fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup fredag formiddag, og her blev den 22-årige varetægtsfængslet i 14 dage, mens den 29-årige blev løsladt.

I grundlovsforhøret, der foregik for lukkede døre, nægtede begge sig skyldige, siger Kaare Laustsen.

Politiet rykkede ud torsdag eftermiddag efter et tip om, at der var set et skydevåben i nærheden af Bandidos-klubhusets adresse på Kirkegade.

»Vi ransagede på flere adresser, og under ransagningen af en bil nær klubhuset fandt vi en revolver med skarpe skud,« siger Kaare Laustsen.

Efterfølgende blev de to mænd, der befandt sig i klubhuset, sigtet for at være i besiddelse af det ulovlige våben.

Politiet fortsætter efterforskningen af våbensagen, blandt andet afventer efterforskerne svar på tekniske undersøgelser af revolveren.

/ritzau/