20-årig anholdt for hoteldrab i København

Københavns Politi har anholdt en 20-årig mand i forbindelse med en voldsepisode på et hotel i København, der førte til et dødsfald søndag.

Voldsepisoden foregik på NH Collection Hotel i København søndag. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet har anholdt en 20-årig mand, i forbindelse med en voldsepisode på NH Collection Hotel i København søndag, der førte til, at en 28-årig mand afgik ved døden.

Manden sigtes for drab og fremstilles i grundlovsforhør senere på dagen onsdag, oplyser Københavns Politi.

Politiet fik en anmeldelse om voldsepisoden på hotellet i København omkring klokken 13 søndag. Senere på dagen søndag fandt politiet en 25-årig mand med knivstik på en adresse i Silkegade i Indre By. Han var alvorligt såret, men uden for livsfare.

»Han er sigtet for drab og særlig grov vold i en anden sag senere samme dag. Her blev en 25-årig mand stukket med kniv i Silkegade i Indre By,« oplyser Københavns Politi til Berlingske.

I en pressemeddelelse, som Københavns Politi netop har udsendt, fortæller politikommissær Kenneth Jensen fra Afdelingen for personfarlig kriminalitet, at man kunne anholde den 20-årige tirsdag aften.

»Tirsdag aften kunne vi anholde en 20-årig mand, som vi anser for at være gerningsmanden i begge sager,« siger politikommissær Kenneth Jensen i pressemeddelelsen.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre ved grundlovsforhøret.