18-årig mand trafikdræbt i Nordjylland

En 38-årig kvinde overså sin vigepligt og kørte ud foran en 18-årig mand ved Brovst. Manden undveg, men blev dræbt på stedet, da han kolliderede med et træ i en grøft.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvad der skulle have været begyndelsen på et uafhængigt liv med mulighed for selv at køre rundt, endte i stedet på tragisk vis for en 18-årig mand lørdag eftermiddag.

Kun én måned efter, at han havde fået sit kørekort, mistede han livet på landevejen ved Brovst. Den unge mand kom kørende på Aalborgvej mod vest, da en 38-årig kvinde pludselig kørte ud foran ham, skriver BT.

Kvinden svingede ud på Aalborgvejen ved Tingskoven, fortæller Nordjyllands Politi til avisen.

»Hun overser sin ubetingede vigepligt. For at undgå en påkørsel, undviger den 18-årige. Men han mister herredømmet over bilen og kører ned i en grøft og videre ind i et træ. Han afgår ved døden,« fortæller Henrik Beck, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Ulykken skete klokken 14.05, og den unge mand døde på stedet.

Den 18-årige mand er fra lokalområdet, og de pårørende er underrettet. Den 38-årige kvinde, der kommer fra Viborg, kom ikke til skade ved ulykken.

»Men hun er voldsomt påvirket af det, der er sket,« fortæller vagtchefen til BT.

Politiet ved endnu ikke, om den unge mand kørte for stærkt ved ulykken. Politiets teknikere har dog undersøgt ulykkesstedet.

Der er endnu ikke taget stilling til, om den 38-årige kvinde vil blive sigtet for sin trafikforseelse, eller om hun kan risikere en sigtelse for uagtsomt manddrab.