18-årig kvinde voldtaget: Politiet leder på Google Earth efter hvidt hus med sort tag og gynger

Sydøstjyllands Politi mangler fortsat et gennembrud i sagen om en voldtægt af en 18-årig kvinde i Vejle.

Arkivfoto: Sydøstjyllands Politi offentliggjorde torsdag beskrivelser af de tre eftersøgte mænd. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang

Det er endnu ikke lykkes for Sydøstjyllands Politi at lokalisere det hus nær Vejle, hvor en 18-årig kvinde angiveligt blev voldtaget natten til onsdag. Det til trods for, at kvinden ellers i detaljer har kunnet beskrive huset.

»Vi er ikke så tæt på at finde huset. Det kan ligge 15, 20 eller 25 km fra Vejle, men vi ved ikke, hvilken retning. Vi har kun hendes forklaring på, hvor det er foregået henne,« siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup.

Køreturen fra Dæmningen, der er den gade i Vejle, hvor bilen med kvinden og gerningsmændene kørte fra, tog ifølge kvinden 20-30 minutter og bilen kørte ud af Vejle af Grejsdalsvej. Inden ankomsten til huset kørte bilen ad en grusvej og afslutningsvis ad en landevej.

Kvinden har efterfølgende været i stand til at give en detaljeret beskrivelse af stedet. Til politiet har hun forklaret, at det var et hvidt to-planshus med sort tag. Hun bemærkede, at der få meter fra huset lå et nabohus i røde mursten. Indkørslen var belagt med små grå sten, og der var opsat to gynger med sæder lavet af bildæk i forlængelse af indkørslen.

Kvinden skal nu med politiet rundt i området i håbet om, at hun kan genkende stedet. Derudover gør politiet brug af Google Earth til at overskue området, og har desuden flere patruljevogne ude på jagt efter huse i området, der passer på beskrivelsen.

Tre mænd efterlyses

Den 18-årige kvinde, med srilankansk baggrund, var i selskab med flere af sine veninder, da hun natten til onsdag mødte de to mænd på Heidis Bierbar og Hornsleth Bar på Dæmningen, der er en festgade i Vejle.

Da hun omkring kl. 4 var på vej hjem, blev hun af de to mænd overtalt til at hoppe ind i en sort bil, der var parkeret på en parkeringsplads ved gaden. En tredje mand kørte bilen ud til et hus på landet, hvor den anmeldte voldtægt skulle være gennemført af de to førstnævnte mænd, mens den tredje så på.

Politiet har indsamlet en del videoovervågning fra de to barer og fra Dæmning, hvor der ligeledes er opsat overvågningskameraer, som nu bliver gennemgået.

»Det bruger vi meget krudt på nu, og har fundet flere personer på videoerne, der kan være relevante for os,« siger Carsten Thostrup.

Sydøstjyllands Politi offentliggjorde torsdag beskrivelser af de tre eftersøgte mænd.

Nøje beskrivelser af gerningsmændene

Den ene af gerningsmændene beskrives som en dansk mand på omkring 175 cm. Han er almindelig af bygning og anslået mellem 18 og 20 år. Han havde hverken skæg eller skægstubbe, havde brune øjne og mellemlangt lysebrunt hår, der var sat med meget voks. Han havde mange bumser i ansigtet og var iført en hvid t-shirt med sort tryk hen over brystet og havde blå jeans på. Han talte ifølge kvinden uden dialekt.

Det havde den anden gerningsmand heller ikke. Han bliver ligeledes beskrevet som dansk og mellem 18-20 år. Han er omkring 165 cm høj, spinkel af bygning, med grønne øjne og kort lyst hår. Han havde ingen bumser og var iført en mørkeblå jakke.

Den tredje mand, bilens chauffør, talte også uden dialekt, er omkring 180 cm høj og muskuløs af bygning. Han vurderes af kvinden som værende jævnaldrende med de andre to, havde army-klippet brunt hår og var iført jeans i cowboyfarve og en mørk langærmet trøje.

Kvinden blev efter, hun anmeldte voldtægten undersøgt på hospitalet. Politiet har endnu ikke fået erklæringen efter undersøgelsen og vil derfor ikke gå i detaljer, men Carsten Thostrup siger, at der ikke var noget ved undersøgelsen, der fik politiet til at betvivle kvindens anmeldelse.