18-årig kvinde døde efter privatfest: To unge mænd anholdt

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet har søndag formiddag anholdt to personer for salg af narko, efter at en 18-årig pige lørdag afgik ved døden, fordi hun havde indtaget en række farlige piller.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til BT.

»Vi modtog flere tip i går, og dem har vi så kunnet sammeholde med andre oplysninger, vi lå inde med. Så vi har været ude og ransage to steder i Esbjerg, og i den forbindelse har vi anholdt og sigtet to mænd på 20 og 22 år fra Esbjerg,« oplyser vagtchef Ole Aamann og fortæller, at de to mænd vil blive fremstillet i grundlovsforhør klokken 11 søndag.

Vagtchefen vil ikke komme nærmere ind på, hvad de mange tips konkret er gået på, men han fortæller, at mange af dem omhandler salg af narko.

Han fortæller samtidig, at det ikke nødvendigvis har en forbindelse til den 18-årige piges død lørdag, men at det er henvendelser i kølvandet på dødsfaldet, der har ført politiet på sporet af de to mænd.

De mange henvendelser er kommet efter, at Syd- og Sønderjyllands Politi lørdag advarede om, at en række farlige piller, som angiveligt er ecstasy, er i omløb. En 18-årig kvinde havde natten til lørdag indtaget pillerne og måtte omkring klokken 08 lørdag morgen fragtes til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg i livstruende tilstand.

Få timer senere afgik den unge kvinde ved døden.

»Den unge kvinde er afgået ved døden. Nu skal vi have fundet ud af, hvad hun helt nøjagtig døde af, og om vi kan spore de her piller, som vi har fået oplyst er ecstasy. Er der andre, som ligger inde med pillerne, så vil vi gerne have tip,« sagde vagtchef Ole Aamann lørdag.

Syd- og Sønderjyllands Politi fik anmeldelsen klokken 08.20 lørdag morgen og kørte herefter til den bopæl, hvor den unge kvinde havde indtaget pillerne i forbindelse med en privatfest natten til lørdag.

Her fandt man også en lille mængde piller samt noget kokain.

Vagtchefen tilføjede, at det også kunne være en kombination af ecstasypiller og kokain, som har taget livet af den 18-årige kvinde. Man afventer nu en nærmere undersøgelse af pillerne for at konstatere, hvad der præcis har været tale om.