150 Grønne Koncerter i bagagen

Sikkerhedsvagten Steffen Møller Krog kunne i dag fejre jubilæum. Han har nemlig for 150. gang arbejdet som frivillig til Grøn Koncert.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Gennem de seneste 21 år har 47-årige Steffen Møller Krogs solide hænder hjulpet til ved samtlige Grønne Koncerter.

I dag - i Valbyparken i København - runder han således sin 150. Grønne Koncert som frivillig medhjælper.

Læs også: Som sild i en tønde til Grøn Koncert

- I starten var kom jeg bare til koncerterne for at feste, men efterhånden lærte jeg folkene fra Muskelsvindfonden at kende og begyndte derfor at arbejde som frivillig. Man får jo nogle fantastisk gode oplevelser - både på grund af den levende musik og sammenholdet med de andre frivillige, siger Steffen Møller Krog.

Da han for 21 år siden startede som frivillig, var det som øludskænker i baren, senere som barchef og scenearbejder. Gennem de sidste 10 år har han dog stået som sikkerhedsvagt og sørget for, at alt er forløbet, som det skulle.

Smadret om søndagen

Det er således blevet til 21 grønne år med mange mindeværdige øjeblikke.

- Jeg husker især én sjov episode - som faktisk også foregik i Valbyparken, hvor vi er i dag. Det var under en DAD-koncert, hvor publikum på én gang pludselig smed de der håndtag, som man kan bære øl med, op i luften. Himlen var helt sort af det, og det så meget specielt ud, siger han.

Og Steffen Møller Krog kan fortsat se frem til mange Grøn Koncert-øjeblikke. Han har nemlig ikke tænkt sig at stoppe som frivillig lige foreløbig.

- Det sidste mange år har jeg godt nok sagt til mig selv, at jeg aldrig gør det mere, når jeg kommer smadret hjem om søndagen. Men jeg tager alligevel altid den næste gang. Og jeg har da også sagt til de andre, at jeg bliver ved, så længe de tør stå ved siden af mig.