RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Skæv regering: Kun syv ministre ud af 22 er ikke født i Jylland

RokokoPosten: Overvægten af jyder viser, at den jyskfødte statsminister ikke har integreret sig i sin nye kultur. Det mener formand for Sjællandspartiet, Bettina Skørping.

Regeringen består mestendels af jyder, der ikke tilstrækkeligt har ladet sig integrere i København, mener formand for Sjællandspartiet Bettina Skørping. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Regeringen holder til i København, men kun seks af regeringsmedlemmerne er født på Sjælland, mens et af dem er født på Fyn. Et af de sjællandskfødte medlemmer er endda opvokset i Jylland. Det er et stort problem, mener Bettina Skørping, der er formand for Sjællandspartiet, et protestparti stiftet for at beskytte Sjælland mod invasion, især fra Jylland.

»Vi så allerede sidste år, hvordan vores statsminister, der er migreret fra Jylland, begyndte at flytte arbejdspladser fra Sjælland til sit eget hjemland. Og nu henter han så endnu flere af sine ind for at lede landet, så de kan føre jysk politik på bekostning af os andre,« siger hun.

I Sjællandspartiet er man overbevist om, at jyderne har en skjult dagsorden om at overtage Sjælland og gøre de indfødte sjællændere til en minoritet på egen banehalvdel. Derfor er den nye regerings mangel på ægte sjællændere stærkt alarmerende, mener Bettina Skørping:

»Det viser tydeligt, at Lars Løkke Rasmussen foretrækker sine egne, og at han i det hele taget er dårligt integreret. Det kan man også høre – manden taler jo med en pinligt jysk dialekt og siger for eksempel »snakke« i stedet for »tale«. Men det er typisk jyder. De kommer hertil, men holder fast i deres egne traditioner, vælger deres egne til tillidshverv og gør i det hele taget, hvad de kan, for at marginalisere os sjællændere. Tænk, de har endda møvet sig ind på chefredaktørpladser på en stolt københavneravis som Berlingske!«

Hun håber derfor, at flere sjællændere vil støtte Sjællandspartiet og råbe vagt i gevær, før jydemafiaen lægger København og resten af Sjælland helt øde.

»Der er ingen tvivl om, at statsministeren har en klar dagsorden, selvom han ikke har indrømmet det. Først samler han så mange jyder herovre som muligt. Så vil han kunne bruge det som argument for, at Folketinget og regeringen burde have sæde i Jylland, og til sidst udråber han Aarhus til hovedstad,« advarer hun og påpeger, at der allerede er tegn på, at det er ved at ske:

»Det er jo helt ulogisk, at det er Aarhus og ikke København, der skal være europæisk kulturhovedstad næste år. Hvis vi ikke meget hurtigt gør noget ved det her problem, vil jyderne overtage hele landet inden for de næste få år!«

Rokokoposten logo

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten