RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: Regeringens stresspanel vil afskaffe børn

At afskaffe Forældreintra løser alligevel ikke problemet med stressede forældre. Derfor foreslår regeringens stresspanel nu helt at afskaffe børn.

Foto: deagreez/Bigstock

Flere og flere danskere oplever stress. Derfor nedsatte regeringen sidste år et stresspanel, som skulle komme med 12 forslag til, hvordan man undgår stress.

Det førte i forrige uge til forslaget om at lukke den digitale platform Forældreintra, hvor forældre kan efterlyse tabte luffer og glutenfri biodynamiske snacks og ved samme lejlighed sikre, at lærerne arbejder med et holistisk livssyn.

Nu er panelet klar med sit andet forslag: Afskaf børn.

»Forældreintra er bare et symptom på det, der i virkeligheden stresser både forældre, lærere og elever, nemlig at der findes børn. Børn kan være helt åndssvagt trælse,« siger formanden for stresspanelet, Anette Prehn.

Sarah Gruszow Bærentzen er formand for Danske Skoleelever og synes ikke, at man skal afskaffe børn. I stedet peger hun på en række andre irritationsfaktorer, som stresspanelet kunne kaste sig over:

Afskaf de andres børn

»For eksempel de der røde notifikationer på ens appikoner, de er sygt irriterende. Totalt OCD. Hvis stresspanelet kunne forbyde dem, ville min tilværelse blive, like, 43 procent bedre. Det er også stressende med oplæg, hvor man skal diskutere noget med sidemanden, for måske er man bare ikke særlig social den dag.«

Rasmus Edelberg er formand for Skole og Forældre. Han synes også, at man skal afprøve mindre drastiske løsninger, før man afskaffer alle børn.

»Mange forældre kan faktisk godt overskue deres egne børn. Stressen handler lige så meget om konflikterne med de andre børn, legeaftaler og alt det der. Jeg så hellere, at man afskaffede de andres børn. Man kunne også overveje at afskaffe skole og arbejde, for hvis jeg kunne gå alene derhjemme, ville jeg måske være mindre stresset,« udtaler Edelberg og tøver lidt, før han tilføjer:

»Nej, slet det der – bare tag børnene.«

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten