RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: Oliver på 20 er ligeglad med din bogreol – han vil bare se dig nøgen

RokokoPosten: Oliver Hansen fra Solrød Strand er en del af en ungdomskultur, der siger fra over for det omsiggribende uddannelsessnobberi. I stedet for at kigge på bogreoler og spise boeuf bourguignon interesserer de sig for bare bryster.

Foto: Body Stock/Bigstock

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Altså. Hun skal bare ha' nogle gode bizzas, ikk'? Altså, patter, ikk'? De skal bare sidde lige i skabet, ikk'? Ikk' slap' bryster, vel?«

Oliver på 20 smiler selvsikkert, inden han tager en slurk af sin Red Bull og retter på sin cap. Han er en del af en voksende bevægelse af unge mænd, der siger fra over for uddannelsessnobberiet og de urealistiske krav til finere fransk madlavning, som præger datinglivet for mange danskere.

»Altså. Hvis jeg har skrevet til en babe, at jeg elsker hende, og vi så mødes i Boltens Gård. Så behøver hun ikke at være god til at lave bøf burger eller whatevs. Hun skal bare være DTF, ikk'? Altså down to fuck

Litteraturanmelder Katherine Diez beskrev i efteråret, hvordan det var svært at finde en tiltrækkende singlemand, der har den fornødne intellektuelle ballast med tilhørende hyldemeter af gamle bøger.

Oliver afviser den slags urealistiske skønhedsidealer. For ham er det vigtigere, hvordan du ser ud som kvinde, frem for hvor mange bøger du har læst, og hvordan du har indrettet din lejlighed.

Det er en filosofi, som han – sammen med en række ligesindede – har dyrket siden gymnasietiden. I dag arbejder Oliver som chief executive smoothie operator hos Joe & The Juice. Til foråret skal han til Mallorca og arbejde som tourguide.

»Når vi sidder os drenge og drikker Mokaï og Små Sure, så kigger vi Instagram, og hvis vi spotter en krid (flot kvinde, red.), så slider vi ind i hendes DM (direct message, red.). For eksempel spørger vi, om hun er til romantiske middage og analsex, og om hun vil sende nudes.«