RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: Gud siger, at corona er straf for Peter Falktoft

Han er ulidelig, forklarer Herren og tilføjer, at hviskende mennesker i stillekupeer og udtrykket »manden min« også har medvirket til pandemien.

»Han er ulidelig. Jeg forstår ikke, at menneskeheden har kunnet producere et så selvfedt menneske.« Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

2020 har stået i coronaens tegn, og i religiøse samfund har mange ment, at pandemien er guddommelig gengældelse for menneskets synder. Det viser sig nu, at de har ret. Blot er der ikke tale om synder i flertal, men en enkelt synd: Peter Falktoft.

»Han er ulidelig. Jeg forstår ikke, at menneskeheden har kunnet producere et så selvfedt menneske, og jeg har set meget i min tid, lige fra diktatorer til enevældige konger og Kanye West. Men Falktoft er godt nok ikke ked af det, som vi siger, der hvor jeg kommer fra,« lyder det fra Gud, der begyndte at lege med ideen om en pandemi, da han så et Instagram-opslag fra den populære tv- og radiovært.

»Manden har fået krigsfotograf Jan Grarup til at tage sine bryllupsbilleder. Jeg har ellers ikke noget imod at vise verden, at jeg er supermacho, fx med en rask syndflod eller trusler om at slå nogens førstefødte ihjel, men det der er for prætentiøst.«

Gud påpeger desuden, at Falktoft har reklameret for urmælk fra Irma, efter at han selv forkastede mælk som usundt. At han har modtaget penge fra tobaksindustrien, hvorefter han udskammede branchen som samvittighedsløs.

»Og så var der reklamerne for tandblegning. Helt ærligt, verden, det kan I godt gøre bedre,« siger Han og tilføjer, at Han dog allerede var sur på grund af andre ting, da Falktoft begyndte at irritere ham.

»Jeg hader, at folk aldrig kan holde deres kæft i en stillekupé, men insisterer på at hviske, som om det ikke var 1000 gange værre end almindelig tale. Jeg hader, når kedelige kællinger kalder deres kærester for »manden min«, fortsætter Gud, inden han stopper sig selv.

»Undskyld, kedelige kvinder. Jeg kan stadig nogle gange falde tilbage i mit gamle sexistiske mønster fra Det Gamle Testamente.«

Efter næsten et år med corona indrømmer Herren, at pandemien ikke har gjort så meget ved hans problemer, og han lover derfor at trække den tilbage inden længe.

»Men kun, hvis I laver flere film med Bodil Jørgensen. Hun er herlig, og så tror jeg, hun har et godt øje til mig,« slutter Han.