RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: DR-chok: Nu genindspilles Matador i 2017-udgave

RokokoPosten: Korsbæk Bank må aflevere nøglerne til Finansiel Stabilitet, tjener Boldt arbejder på Joe & The Juice, mens Fede er på arbejdsgiverbetalt slankekur.

Matador. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Den folkekære TV-serie »Matador« bliver ikke alene genudsendt i en restaureret udgave. Senere på året følger en opdateret genindspilning af serien. Det kunne DRs dramachef, Piv Bernth, højt overraskende afsløre mandag.

»Vi glæder os utrolig meget til at præsentere de danske TV-seere for en ny, men velkendt udgave af den folkekære klassiker. Handlingen er grundlæggende den samme, men henlagt til et nutidigt miljø, som gør det nemmere for yngre seere at leve sig ind i fortællingen om selvstændige erhvervsdrivende i en dansk provinsby.«

RokokoPosten har set den opdaterede udgave og kan løfte sløret for nogle af forandringerne.

Blandt andet kan seerne opleve, hvordan Korsbæk Bank på grund af benhårde kapitalkrav på tragisk vis må aflevere nøglerne til Finansiel Stabilitet, mens grisehandler Larsen allerede tidligt i serien kommer i alvorlige problemer, da Fødevarestyrelsen lukker hans besætning med 2.400 svin på grund af MRSA samt tvivlsomme toiletforhold på gården.

Det multikulturelle samfund og ændrede normer fylder en del i den nye indspilning. Mads Skjern er ikke længere skuffet over, at Daniel er homoseksuel, men over, at Ellen ikke er det. Det ændrer sig dog, da han konverterer til islam for at gøre sine religiøst betingede normer spiselige for en stærkt kulturradikal svigerfamilie. Holger går dog skridtet videre og drager i 5. afsnit i krig for Islamisk Stat.

Også ny teknologi har vundet indpas i den genindspillede udgave af Matador. Eksempelvis er tjener Boldt, som i den nye udgave arbejder som team manager på den lokale Joe & The Juice, stærkt optaget af at sætte lus i skindpelsen på byens øvrige indbyggere ved hjælp af en anonym Twitter-konto. Herfra spreder han blandt andet hævnpornografiske billeder af Vicki.

Røde er ikke længere ansat ved statsbanerne, men er en let depressiv RUC-studerende, som konstant ligger i benhårde identitetspolitiske fejder med Hr. Schwann og kæmper for at starte en lokal udgave af Black Lives Matter. I tredje afsnit bliver Fede sendt på betalt slankekur, da hans arbejdsplads indfører en ny trivselspolitik rettet mod rygere og medarbejdere med et BMI på over 32.

Den opdaterede udgave af »Matador« får premiere 26. april og forventes genudsendt hvert andet år, indtil Solen svulmer op til en rød kæmpe og udsletter alt liv på jorden om cirka 5,4 milliarder år.

Rokokoposten logo

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten