RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: Donald Trump laver ikke pinligt optrin ved møde med udenlandsk statsleder

RokokoPosten: Ved et møde med en udenlandsk statsleder gjorde Donald Trump intet som helst grænseoverskridende eller akavet, og han undlod også bagefter at skrive noget skørt på Twitter.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Rådgiver for den amerikanske præsident Kellyanne Conway er tydeligvis stolt, som hun står på podiet i Det Hvide Hus tirsdag eftermiddag. Hun har indkaldt til en hastig pressekonference i en ganske særlig anledning, fortæller hun repræsentanter fra både amerikanske og internationale medier.

»I dag klokken 14.30 afsluttede præsident Donald Trump et produktivt møde med statsministeren i Luxembourg, Xavier Bettel. Alt foregik fuldstændigt voksent og politikeragtigt, og der skete intet som helst bemærkelsesværdigt, akavet eller pinligt,« siger hun og understreger, at hverken håndtryk efter mødet eller telefonopkald inden har givet anledning til den mindste smule dårlig stemning.

»De to seriøse politikere talte bare om politik og internationalisme som vigtige mennesker, der er helt normale stats­ledere, nu engang gør. Det burde naturligvis ikke komme bag på nogen, da præsident Donald Trump som bekendt er en helt ægte statsmand, som både har et præsidentfly, sit eget præsidentielle segl og alt muligt.«

Adspurgt om, hvorvidt man kan være sikker på, at Donald Trump ikke efterfølgende spontant planlægger at skrive noget skørt på Twitter, som risikerer at ødelægge den gode stemning, er Kellyanne Conway også ganske kategorisk:

»Det har præsident Donald Trump ikke nogen som helst planer om. Og jeg vil gerne understrege, at det ikke skyldes, at vi har fået NSA til at ændre hans password, men derimod, at han er en velovervejet og alvorlig mand, der ikke kunne drømme om at sætte forholdet til fremmede magter over styr i et øjebliks raseri.«

Den forudsigelse viste sig at holde stik. Fire timer efter mødet tweetede Donald Trump, at han havde haft et »produktivt møde præget af gensidig respekt med en højt estimeret kollega«. I et opfølgende tweet understregede præsidenten endvidere, at det altså var ham, der skrev det, og ikke en kommunikationsperson fra udenrigsministeriet, der skal få præsidentens udmeldinger på sociale medier til at fremstå som om, de er skrevet af et voksent menneske.

Rokokoposten logo

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten