RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: Brøndby-fans indfører ansigtsgenkendelse på banen og i ledelsen

RokokoPosten: Brøndbys fans er så begejstrede for klubbens nyindkøbte teknologi til ansigtsgenkendelse, at de nu vil indføre den på banen og ledelsesgangen, så de kan identificere spillere, der gemmer sig i mesterskabskampen, samt ledere, der chatter under falske navne.

28BKUBMR-133040-014.jpg
Foto: Tøndemageren/Wikipedia Fold sammen
Læs mere

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Brøndby blev for nylig den første danske klub til at installere teknologi til ansigtsgenkendelse for at identificere voldelige fodboldfans. Nu følger Brøndbys fans trop og har netop fået tilladelse af myndighederne til at bruge teknologien til at løse en række store problemer, som fansene har oplevet i klubben de seneste mange år.

Det drejer sig blandt andet om hurtigt at kunne identificere de spillere, der gemmer sig i de store, afgørende opgør mod blandt andre FCK og FC Midtjylland, hvor alt for mange spillere løber anonymt rundt på banen uden at melde sig ind i kampen – med tabte mesterskaber og frustrerede fans til følge.

Fansene vil også bruge systemet til at identificere de i fodboldsammenhænge totalt ukendte udenlandske spillere, som klubben de senere år har købt til ingen verdens nytte.

Det forklarer formand for Brøndby Support, Johnny »Flyveskalle« Pedersen.

»Sidste år stillede vi med 11 nærmest ukendte udlændinge i startopstillingen og kunne kun slå Hobro med 1-0. Her ville teknologien hjælpe os med at identificere og finde adresserne på alle de uduelige polakker, kroater, kosovoalbanere og hvem fanden, vi ellers har åbnet grænserne for her på Vestegnen, så vi kan sende dem retur,« siger han.

Brøndby-fansene har som fase 2 i projektet tænkt sig også at indføre den nye teknologi på ledelsesgangene og i klubbens fanforum, Sydsiden Online.

Her har man oplevet problemer med ledere og bestyrelsesmedlemmer, der chatter under falske profiler, hvorfra de uhæmmet sviner trænere og spillere til.

»Sådanne ballademagere skal identificeres hurtigst muligt, så de kan genopdrages og lære at opføre sig ordentligt. I fanklubben har vi nogle gode og gennemtestede metoder, som vi primært udfører på steder uden ansigtsgenkendelse,« fortæller Johnny »Flyveskalle« Pedersen, som også vil bruge teknologien til endeligt at slå fast, om det er Ebbe Sand eller hans tvillingebror, Peter Sand, der er ansat i klubben.